Hotel Saphir 4*

Localizare: in Konakli, la 12 km distanta de Alanya si la 130 km de aeroportul din Antalya.

Dotari hotel: piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, aqua park, restaurant principal pentru bufet si baruri in cadrul complexului hotelier, cabinet medical, coafor, rent a car, babysitting, magazine, internet, centru de fitness, baie turceasca, sauna, mese si teren de tenis, baschet, fotbal, volei, volei pe plaja, sporturile nautice care nu necesita carburanti, masaj, teren de tenis in nocturna, centru de infrumusetare, scufundari, biliard, sporturi nautice care necesita carburanti, program de animatie( in fiecare seara), loc de joaca, miniclub.

Dotari camera: 556 de camere sunt repartizate in cladirea principala si in vile spatioase, acestea dispun de baie cu cada/dus, uscator de par, aer conditionat centralizat si aer conditionat split in vile, telefon, minibar,seif, TV satelit, radio si balcon/terasa.

Servicii care se platesc: babysitting, internet, masaj, teren de tenis in nocturna, centru de infrumusetare, scufundari, biliard, sporturi nautice care necesita carburnati, seif.

TARIFE 2016:

- Iunie 2016 – de la 411 euro/adult in camera dubla.
- Iulie 2016 – de la 505 euro/adult in camera dubla.
- August 2016– de la 518 euro/adult in camera dubla.
- Septembrie 2016 – de la 463 euro/adult in camera dubla.

* Informatiile sunt cu titlu informativ. Agentia nu este responsabila pentru eventualele schimbari care pot avea loc ulterior.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Cereti o oferta FUNNY