Hotel Adam & Eve 5*

Localizare: in statiunea Belek, la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de orasul Antalya.

Dotari hotel: piscine exterioare si interioare, piscine pentru copii, restaurant principal pentru mic dejun si cina, pranz si cina la restaurantele À la Carte. Restaurante cu specific turcesc, japonez, pescaresc, frantuzesc, barbeque, si restaurant pentru nevazatori, bar la piscina, Club bar, Dock bar, Bluetooth bar, Martini, Cigar bar, discoteca, bar de noapte si cafenea Paris, centru SPA, 3 tobogane, 11 sali de conferinta, miniclub, piscina, bufet special, tobogan, mini discoteca, teren joaca, animatie, sala fitness, teren de tenis, squash, volei si volei pe plaja, tenis de masa, baschet, mini fotbal, sporturile nautice nemotorizate, programe de animatie speciale, DJ, evenimente si programe speciale 7 zile pe saptamana.

Facilitati camera: toate camerele sunt construite cu podeaua din epoxidic, peretii sunt din oglinzi, astfel incat tot timpul exista vedere la mare sau la munte. Sunt locuri de relaxare, si paravane, camera de baie pentru relaxare de doua persoane, cu terapie de culoare si lumina, baie separata cu dus, uscator si sistem de aburi, plasma TV 106 cm, minibar, birou multifunctional, A/C, telefon direct, conexiune internet, seif.

Tip de masa: Eden Ultra All Inclusive.

EDEN ULTRA ALL INCLUSIVE -  in restaurantul principal: micul dejun – bufet (07:00-10:00), mic dejun tarziu – bufet (10:00 – 11:00), pranz – bufet (12:30 – 14:30), cina – bufet (19:00 – 21:30), gustari tarzii – bufet (00:30 – 02:00), room service – meniu (02:00 – 07:00), patiserie – bufet (10:00 – 19:00), bauturi alcoolice si nealcolice locale, bauturi energizante, bauturi de import: wisky, vodka, lichior, gin, bere, rom, vermut si tequila (care sunt servite la pahar in cele 9 baruri ale hotelului).

Servicii care se platesc: bauturi premium, bauturi la sticla, sporturi motorizate (parasailing, banana, water ski, jet-ski), lectii de tenis.

TARIFE 2016:

- Iunie 2016 – de la 667 euro/adult in camera dubla.
- Iulie 2016 – de la 810 euro/adult in camera dubla.
- August 2016 – de la 741 euro/adult in camera dubla.
- Septembrie 2014 – de la 656 euro/adult in camera dubla.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Cereti o oferta FUNNY