Hotel Kervansaray Lara 5*

Localizare: pe plaja, in cartierul Lara, la 10 km de aeroportul Antalya, si 12 km de centrul orasului Antalya.

Dotari hotel: plaja private cu nisip, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape de plaja, piscina cu valuri (982 m2 si adancime maxima 1,7 m), piscina principala exterioara (1622m2 si adancime maxima 1,4 m), piscina exterioara (1432 m2 si adancime maxima 1,10 m), piscina exterioara pentru copii (20 m² si adancime maxima 0.40 m), piscina pentru rafting (600 m2 si adancime maxima 3.0 m), piscina interioara (274 m2 si adancime maxima 1,4 m), piscina interioara pentru copii (20 m2 si adancime maxima 0,40 m), servicii medicale, spalatorie, baby siting, room service, coafor, magazine, rent a car, jocuri pe calculator, internet wi-fi, aqua park, luna park,  sala fitness, baie turceasca, sauna, camera cu aburi, 6 terenuri de tenis, 2 terenuri de fotbal, volei, baschet, tenis de masa, mini fotbal, sporturi acvatice nemotorizate, mini golf, sala de sport, biliard, darts, bowling, centru de infrumusetare, masaj, sporturi nautice motorizate, teren de tenis in nocturna, program de animatie cu echipa profesionala pe parcursul zilei si seara si mini club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 – 12 ani.

Dotari camera: o cladire principala in forma U, de 9 etaje (16 lifturi) si 6 vile; cladirea principala dispune de 435 camere standard cu vedere partiala/totala mare, 6 camere pentru persoanele cu handicap, 18 camere familiale, 72 camere cu conexiune, 16 suite junior, 30 suite, 2 suite executive si 6 vile.
Camerele standard cu vedere partiala la mare - 299 de camere au doua paturi single si o canapea, iar 108 au pat matrimonial si o canapea. Camerele sunt dotate cu baie cu cada, uscator, aer conditionat, mini bar, satelit TV, conexiune internet (cu plata 5 euro/ora), telefon seif electronic, parchet si balcon, 32m2. Capacitatea maxima 3 adulti + un copil. Minibarul se umple o data pe zi cu bauturi racoritoare.
Camerele standard cu vedere la mare - 28 camere dotate cu doua paturi single si o canapea. Camerele sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, telefon, TV satelit, aer conditionat, conexiune internet (cu plata 5 euro/ora), minibar, seif electronic, parchet, balcon, 36m2. Capacitatea maxima 3 adulti + un copil. Minibarul se umple o data pe zi cu bauturi racoritoare.
Camerele familiale cu vedere partiala la mare - un pat matrimonial si o canapea de doua persoane. Camerele sunt dotate cu  baie cu cada, uscator de par, telefon, balcon, satelit TV, aer conditionat, conexiune internet (cu plata 5 euro/ora), seif electronic, parchet si balcon, 56m2. Capacitatea maxima 4 adulti si un copil . au aproximativ. Minibarul se umple o data pe zi cu bauturi racoritoare.
Camerele suite cu vedere la mare - un living cu o canapea de doua persoane si un dormitor cu un pat matrimonial. Camerele sunt dotate cu baie cu dus si cada, uscator de par, telefon, TV satelit, aer conditionat, conexiune internet (cu plata 5 euro/ora), seif electronic, parchet si balcon, 70m2. Capacitatea maxima 4 adulti si un copil. Minibarul se umple o data pe zi cu bauturi racoritoare.
Camerele executive suite cu vedere la mare – un living, doua dormitoare,doua bai cu dus/cada, uscator de par, telefon, jacuzzi, satelit TV, aer conditionat, minibar, balcon, parchet, 116 m2.Capacitatea maxima 4 persoane. Minibarul se umple o data pe zi cu bauturi racoritoare. Camerele din vilele saray (fara vedere la mare – sunt amplasate in gradina) – un living cu o canapea de 2 persoane si un dormitor cu un pat matrimonial. Camerele sunt dotate cu baie cu dus si jacuzzi, satelit TV, aer conditionat, minibar, conexiune internet, seif electronic, parchet, 90 m2. Pentru vile exista o piscina privata de 760m2. Cei cazati aici beneficiaza de servicii speciale.

Tip de masa: Ultra All Inclusive (UAI)

Ultra All Inclusive (UAI) – in restaurantul principal in sistem de bufet suedez se serveste micul dejun (intre 07:00-10:00), micul dejun tarziu (intre 10:00-11:00), pranzul (intre 12:30-14:30), cina ( intre 19:00-21:30) si bufetul de la miezul noptii (intre 24:00-01:00), bauturi locale alcoolice si nealcoolice, bauturi standard de import (whiskey, gin, vodka) – toate bauturile incluse in sistemul UAI se servesc la pahar. Sunt 7 baruri unde se servesc bauturi alcoolice si nealcoolice si snack-uri.
Restaurante A` la Carte : Florit – specific mediteranean, Opal – cu specific latin, Coral – cu specific oriental, (e nevoie de rezervare cu 24 ore inainte, si este gratuita o singura rezervare pe saptamana la un singur restaurant). Copii sunt acceptati in restaurantele A` la Carte numai de 2 ori pe saptamana.

Servicii care se platesc: toate bauturile la sticla, bauturile de lux din import, room service  internet WIFI, biliard, darts, bowling, centru de infrumusetare, masaj, sporturi nautice motorizate, teren de tenis in nocturna.

Tarife 2016:

Preturile nu sunt pentru un moment actualizate!

*Informatiile sunt cu titlu informativ. Agentia nu este responsabila pentru eventualele schimbari care pot avea loc ulterior.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Cereti o oferta FUNNY