Hotel Papillon Zeugma 5*

Localizare: in Belek, la 35 km de aeroportul din Antalya si la 40 km de centrul orasului Antalya.

Dotari hotel: plaja privata cu nisip, sezlonguri, umbrele de soare si prosoapele de plaja, piscina exterioara si interioara pentru adulti si pentru copii, tobogane, servicii medicale, baby sitting, spalatorie, internet cafe si jocurile computerizate, coafor, magazine, rent a car, baie turceasca, sauna, sala de fitness, masaj, centru de frumusete, bowling, teren de tenis, nocturna, echipamente, baschet, volei, volei pe plaja, tenis de masa, biliard, sporturi nautice motorizate si nemotorizate, programe de animatie in timpul zilei, concursuri la piscina si pe plaja, spectacole seara si muzica live de trei ori pe saptamana, mini club (4 – 12 ani) si junior club (13 – 16 ani).

Dotari camera: cladirea principala dispune de 8 etaje iar apartamentele din gradina hotelului sunt dispuse pe 2 etaje. 299 de camere in cladirea principala si 39 de apartamente in gradina hotelului.
222 camere standard (un dormitor si o baie, 35 m2, capacitatea maxima 2 + 2 persoane), aer conditionat, telefon direct, minibar (aprovizionat zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere), seif, halat si papuci de baie la sosire, TV satelit, canale de muzica si balcon.
39 camere familiale tip apartament (un dormitor, un living si o baie, 55 m2, capacitate maxima 4 persoane), aer conditionat, telefon direct, minibar (aprovizionat zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere), seif, halat si papuci de baie la sosire, o baie, TV satelit, canale de muzica si balcon.
40 camere duplex familiale (un dormitor, un living , doua bai, 70 m2, capacitate maxima 4 persoane), aer conditionat, telefon direct, minibar (aprovizionat zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere), seif, halat si papuci de baie la sosire, TV satelit, canale de muzica si balcon. Camera duplex au scara interioara insa este fara usa despartitoare si 2 grupuri sanitare.
3 camere pentru persoanele cu dizabilitati
18 Junior Suite ( 2 etaje, jacuzzi, cabina de dus, 70m2, capacitate maxima 3 adulti + 1 copil), aer conditionat, telefon direct, minibar (aprovizionat zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere), seif, halat si papuci de baie la sosire, TV satelit, canale de muzica.
4 Suite Dublex ( un pat single, cate un pat matrimonial la primul si al doilea etaj, 2 bai cu casa, 140 m2, capacitatea maxima), aer conditionat, telefon direct, minibar (aprovizionat zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere), seif, halat si papuci de baie la sosire, TV satelit, canale de muzica.
14 Honeymoon Suite (un pat matrimonial, un pat suplimentar, baie cu jacuzzi si cabina de dus, 70m2, capacitate maxima 2 persoane), aer conditionat, telefon direct, minibar (aprovizionat zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere), seif, halat si papuci de baie la sosire, TV satelit, canale de muzica.
11 Excelent suite
(110 m2, capacitate maxima 5 persoane), aer conditionat, telefon direct, minibar (aprovizionat zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere), seif, halat si papuci de baie la sosire, TV satelit, canale de muzica.

Tip de masa: High Class All Inclusive

High Class All Inclusive - restaurantul principal pentru bufet suedez – mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, bufet pentru copii, meniu dietetic, bauturi de bun venit. Restaurante A`la Carte – Olive Garden (specific mediterenean), Mexican (specific mexican), Chinese (specific chinezesc), Turkish (specific turcesc), baruri in diverse locatii din cadrul complexului.

Servicii care se platesc: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, internet cafe si jocurile computerizate, coafor, magazine, rent a car, masaj, centru de frumusete, toate sporturile nautice motorizate, bowling.

Tarife 2016:

- Iunie 2016 – de la 628 euro/adult in camera dubla.
- Iulie 2016 – de la 750 euro/adult in camera dubla.
- August 2016 – de la 756 euro/adult in camera dubla.
- Septembrie 2016 – de la 630 euro/adult in camera dubla.

* Datele sunt cu titlu informativ. Agentia nu este responsabila pentru eventualele schimbari care pot avea loc ulterior.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Cereti o oferta FUNNY