Last minute charter Antalya – Oferta speciala “Tez Express” – de la 459 euro/persoana!

Last minute Antalya – “Tez Express”

Agentia Funny Travel va supune atentiei oferta speciala “Tez Express”, de care puteti beneficia la inceputul acestui sezon, pentru plecarile imediate (luna iunie) pe destinatia Turcia (Antalya). Pachetele sunt destinate atat familiilor cu copii, cat si tinerilor dornici de o vacanta deosebita intr-o destinatie turistica foarte cunoscuta si apreciata de catre turistii din intreaga lume. Studiati oferta si rezervati acum pentru a putea beneficia de cele mai avantajoase tarife.

Conceptul “Tez Express” se refera la o formula de confirmare a rezervarii la o categorie limitativ definita de unitate de cazare (numarul de stele) si de tip de pensiune, dar in care nu este individualizat hotelul. Turistii vor primi – de la reprezentantul Tez Tour,¬† la sosirea sa pe aeroport – informatii despre hotelul la care au fost repartizati la cazare si masa.

Hotelurile se aloca de catre birourile locale, in functie de disponibilitate, cu maxim 24 de ore inainte de sosire. Ele fac, in general, parte din categoria hotelurilor standard sau cu pret economic, clasificate de autoritatea nationala a tarii respective ca facilitate de cazare cu numarul de stele si pensiunea precizate in oferta. Avantajul acestui tip de oferta il reprezinta pretul minimizat fata de pretul ofertei standard si de aceea agentia noastra il recomanda clientilor cu un buget mai mic.

Oferta Tez Express

Data plecariiTip masaNumar nopti
cazare
Pret/persoana
in camera dbl.
01.06.2013AI7429
06.06.2013AI7459
08.06.2013AI7469
01.06.2013UAI7479
06.06.2013UAI7499
08.06.2013UAI7509
Oferta Tez Express Antalya Luna Iunie 2013

Preturile sunt exprimate in euro/persoana in camera dubla/pachet charter 7 nopti – zbor direct.

Important! Ofertele “TEZ Express” sunt disponibile si pentru plecari din orasele Cluj si Timisoara. Va rugam sa ne contactati in situatia in care doriti o oferta personalizata cu plecare din Cluj sau Timisoara.

Date de interes:

Pentru a efectua rezervarea ferma este necesara achitarea unui avans de minim 30% din valoarea pachetului turistic, diferenta  urmand a fi achitata cu cel putin 20 de zile inainte de data plecarii (intrarii la cazare).

Servicii Incluse

- cazare la hotel cu pensiune tip AI sau UAI;
- bilet de avion Bucuresti – Antalya – Bucuresti;
- TAXA DE AEROPORT -
GRATUITA!;
- transfer de grup aeroport – hotel – aeroport;
- serviciile reprezentantilor TEZ Tour pe perioada sejurului;
- asigurare medicala;
- bagaj de cala in limita a 20kg.

Servicii neincluse

- excursii optionale.

Cereti o oferta FUNNY