Limak Lara De Luxe Resort 5*

Localizare: in Lara, la 13 km de aeroprtul Antalya si la 25 km de centrul orasului.

Dotari hotel: plaja privata de nisip,  sezlonguri, umbrelute si prosoape de plaja, piscina interioara si exterioara, piscine pentru adulti si copii, tobogane cu apa, medic, babysitting, spalatorie, telefon, fax, internet, coafor, rent a car, magazine, terenuri de tenis, tenis de masa, sporturi nautice nemotorizate, baie turceasca, sauna, centru de fitness, masaj, centru Spa, cursuri de tenis si echipament, nocturna pentru terenul de tenis, sporturi nautice motorizate, biliard bowling, program de animatie in timpul zilei si seara, mini club pentru copii cu echipe profesioniste.

Dotari camera: 446 camere: 323 camere standard, 92 camere family (doua camere separate cu usa glisanta intre ele), 11 suite cu jacuzzi.
Camerele standard sunt dotate cu: baie cu dus, cada, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, parchet, seif, minibar (bauturi racoritoare, apa si bere, reimprospatat in fiecare zi), TV prin satelit, TV cu plasma, balcon cu vedere spre mare, internet (cu plata).
Camerele familiale formate din 2 camere – un living si un dormitor. Sunt dotate cu: baie cu dus, cada, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, parchet, seif, minibar (bauturi racoritoare, apa si bere, reumplut in fiecare zi), TV prin satelit, TV cu plasma, balcon, internet (cu plata), dar nu au vedere spre mare.
Suite cu jacuzzi – baie cu dus, si jacuzzi in baie, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, parchet, seif, minibar (bauturi racoritoare, apa si bere, reimprospatat in fiecare zi), TV prin satelit, TV cu plasma, balcon cu vedere spre mare, internet (cu plata).

Tip de masa: Ultra All Inclusive

Ultra All Inclusive – in restaurantul principal Zen in sistem bufet suedez – mic dejun, mic dejun tarziu, snacks-uri, pranz, pauze de cafea si ceai, inghetata, cina si guratari tarzii. Sunt incluse bauturile alcoolice si non alcoolice locale si doar anumite bauturi de import. Hotelul dipsune de 6 restaurante A LA CARTE: La Cuccina (Italian), Revan (Turcesc), Tandori (Indian), Gringos (Mexican), Sandal (Pescaresc), Sush&thai (Tai&Sushi) – doar 3 dintre acestea sunt cu plata. Bauturile alcoolice imbuteliate de import si locale sunt extra.

Servicii care se platesc: internet, medic, babysitting, spalatorie, telefon, fax, internet, coafor, rent a car, magazine, masaj, centru Spa, cursuri de tenis si echipament, nocturna pentru terenul de tenis, sporturi nautice motorizate, biliard, bowling.

Tarife 2014:

- Iunie 2014 – de la 1221 euro/adult in camera dubla.
- Iulie 2014 – de la 1158 euro/adult in camera dubla.
- August 2014 – de la 1101 euro/adult in camera dubla.
- Septembrie 2014 – de la 928 euro/adult in camera dubla.
- Octombrie 2014 – de la 759 euro/adult in camera dubla.

*Informatiile sunt cu titlu informativ. Agentia nu este responsabila pentru eventualele schimbari care pot avea loc ulterior.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Cereti o oferta FUNNY