Site in constructie

Kusadasi:


„Peste 20 de ani vei fi mai dezamagit de lucrurile pe care nu le-ai facut, decat de cele pe care le-ai facut. Asa ca ridica ancora si navigheaza departe de siguranta portului. Prinde vantul bun in vele..Exploreaza.Viseaza.Descopera!”.vino sa explorezi si sa descoperi Kusadasi, cu siguranta ca nu vei regreta decizia nici acum, si nici peste 20 de ani.

Situata pe coasta de vest, cu tarmurile scaldate de marea Egee, la  90 de km de Izmir, Kusadasi este una dintre cele mai importante si sofisticate statiuni din Turcia, renumita pentru imbinarea perfecta dintre misticismul estic si tehnologia vestica moderna. Acesta este si motivul pentru care statiunea este un paradis al cumparaturilor.

Vei avea cu siguranta ocazia sa iti exersezi talentele de negociator cu vanzatorii zambitori care te indeamna sa le treci pragul magazinelor ticsite cu lucruri care de care mai interesante, pentru ca mai apoi sa pleci cu multumirea omului care stie ca a facut un targ bun.

Firii tale dinamice si curioase sigur ii va placea ideea de a face niste excursii catre alte puncte de atractie aflate in apropierea Kusadasi-ului : orasul antic Efes, casa Sfintei Fecioare Maria, templul zeitei Artemis (una dintre cele 10 minuni ale lumii antice) sau terasele de calcar de la Pamukale- supranumite si castelul de bumbac.

Agentia Funny Travel va propune sa petreceti o vacanta deosebita in Kusadasi la urmatoarele hoteluri:

- Grand Efe 4* - tarif Early bookingde la 360 euro/persoana/sejur de 11 zile (9 nopti cazare), masa tip All Inclusive (6 zile) + Mic Dejun (3 zile), transport autocar inclus in pret;


- Grand Kurdoglu 4* - tarif Early booking - de la 300 euro/persoana/sejur de 11 zile (9 nopti cazare), masa tip All Inclusive (6 zile) + Mic Dejun (3 zile), transport autocar inclus in pret;


- Vera Santa Maria 4* - tarif Early booking - de la 340 euro/persoana/sejur de 11 zile (9 nopti cazare), masa tip All Inclusive (6 zile) + Mic Dejun (3 zile), transport autocar inclus in pret;


- Surtel 3* - tarif Early booking - de la 335 euro/persoana/sejur de 11 zile (9 nopti cazare), masa tip All Inclusive (6 zile) + Mic Dejun (3 zile), transport autocar inclus in pret.


Va dorim o vacanta superba!

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.