Site in constructie

Marmaris:

‘’ Lumea este o carte, iar cel ce nu calatoreste, citeste doar o pagina’’ … adauga inca o pagina celor‘citite’’ de tine si lasa-ne sa-ti dezvaluim Marmaris-ul.

Situata intr-un golf adapostit, in partea de Sud Vest a Turciei, la locul de intalnire dintre Marea Mediterana si Marea Egee si beneficiind de unul dintre cele mai mari porturi naturale din lume, statiunea Marmaris te intampina cu farmecul sau cosmopolit.

Desi acum 20 de ani era doar un mic sat de pescari, iata ca mica ratusca s-a transformat intr-o lebada superba. Marmaris face parte din Riviera turceasca si este considerata una dintre cele mai frumoase statiuni din aceasta tara, fiind inconjurata pe toata durata anului de o simfonie verde-albastra, cu dealurile inverzite ce cateodata se opresc direct in mare. Destinatia ideala pentru iubitorii de soare, Marmaris este exact ceea ce cauti daca esti pasionat de scufundari, inot si pescuit, daca practici sporturi nautice sau iti place sa navighezi.

Daca energia ta este inca la cote maxime, fii convins ca si seara vei avea de unde sa alegi in materie de restaurante, cluburi sau cafenele. Turcii sunt niste oameni pentru care buna dispozitie si distractia sunt la ordinea zilei…sau serii. Doar nu o sa pleci din Marmaris fara sa iei parte la dansurile orientale, specifice locului, mai ales ca se spune ca dansatoarele lor pot determina pe oricine sa invete sa danseze….turceste !

Agentia Funny Travel va propune sa petreceti o vacanta deosebita in Marmaris la urmatoarele hoteluri:

- Grand Cettia 4*tarif Early bookingde la 370 euro/persoana/sejur de 11 zile (9 nopti cazare), masa tip All Inclusive (6 zile) + Mic Dejun (3 zile), transport autocar inclus in pret;


- Mersoy Exclusive 4* - tarif Early booking - de la 335 euro/persoana/sejur de 11 zile (9 nopti cazare), masa tip All Inclusive (6 zile) + Mic Dejun (3 zile), transport autocar inclus in pret;


- Viva Club 4* - tarif Early booking - de la 345 euro/persoana/sejur de 11 zile (9 nopti cazare), masa tip All Inclusive (6 zile) + Mic Dejun (3 zile), transport autocar inclus in pret;


- Selen 3*tarif Early bookingde la 335 euro/persoana/sejur de 11 zile (9 nopti cazare), masa tip All Inclusive (6 zile) + Mic Dejun (3 zile), transport autocar inclus in pret.


Va dorim o vacanta superba!

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.